0

Läänemaa politseinikud lähevad Tallinna Obamat turvama

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Järgmise nädala alguses lähevad ka Läänemaa politseinikud Tallinna tagamas turvalisust USA presidendi Barack Obama Eesti visiidi ajal.

Läänemaa politseijuht Margus Kaldma sõnul läheb Läänemaalt Tallinna kokku 17 politseinikku. „Osad on piiril, osad objekti-, osad isikukaitses ja osad liikluskorralduses,” selgitas politseijuht Läänemaa politseinike ülesandeid Obama visiidi ajal. 

Kaldma kinnitas, et kuigi hulk politseinike on ära Tallinnas, jääb ka maakonda piisvalt politseijõude, nii et siinne turvalisus ei kannata. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz