Kuue etapi järel on Robin Särg kardispordi meistrivõistlustel teise kohal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

talvarAavo Talvar (nr. 88). Foto: Olga Keikova

Pühapäeval sõideti Hiiumaal Käinas Eesti kardispordi meistrivõistluste kuues etapp. Sarnaselt viiendale sõideti ka kuues etapp põrgukuumuses ja lisaks temperatuurile pakkusid pinget ka võidusõidud.

Rotax Max klassis jätkas rekordite lainel Aavo Talvar (Talvar Racing), kes Käina rajarekordi numbreid veelgi parandas ja uueks margiks 36.670 sekundit sõitis.

Rotax Masters klassis võidutses Priit Sei (Talvar Racing).

Põnevaks kujunes Rotax Junior klassi sõidud, kus kvalifikatsiooni kiireim oli Kaspar Korjus (AIX Racing Team), edestades Artur Ploomi (Raha24 Motorport) vaid 0,001 sekundiga. Eelfinaalis võttis võidu aga Ploom ning jätkas samas taktis ka finaalis, kus ta poodiumi kõrgemale astmele tõusis. Üldarvestuses tõusis pärast kuuendat etappi 184 punktiga esikohale Jan-Erik Meikup (AGS Racing). Talle järgnevad väikeste vahedega Kaspar Korjus (172 punkti), Artur Ploom (171 punkti) ja Karl Leesmaa (170 punkti).

Mini 60 klassis olid Hiiumaal juhtohjad lähinaabrite käes, kui kuuendal etapi finaali võitis Soome sõitja Dennis Söderling (Gear Racing). Parim eestlane oli Paul Aron (AIX Racing Team) saades neljanda koha. Viies oli Robin Särg (Gear Racing) ja kuues eelmise etapi võitja venelanna Ira Sidorkova (Gear Racing). Üldarvestuses jätkab liidrina Vilaev, teine on Särg ja kolmas Aron.

Micro 60 klassis oli mõlema võistlussõidu parimaks kindlalt Rimmo Kadapik (AIX Racing Team). Üldarvestuses jätkab liidrina Kadapik, 23 punktiga jääb temast maha Sei ja kolmas on Christofer Lepaste (Gear Racing).

Eesti kardispordi meistrivõistlused jätkuvad eelviimase seitsmenda etapiga 16. augustil Põltsamaal Kuningamäe kardirajal.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments