PPA: Nädalavahetusel oli mitu kaklust ja vargust ning purjuspäi meresõitu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

PolitseiKehalised väärkohtlemised

11. juulil kella 17 paiku löödi Haapsalus Raudtee tänaval majas 43-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 47-aastase mehe.

13. juulil kella 4 paiku löödi Haapsalus Kuuse tänaval 22-aastast meest.

13. juulil kella 19 paiku löödi Haapsalus Kalevi tänaval 32-aastast meest.

Vargused

10. juulil kella 20 paiku varastati Haapsalus Jaama tänaval lukustamata korterist sülearvuti Dell ja muid esemeid. Kahju on 127 eurot.

Omavoliline sissetung

12. juulil avastati, et Hanila vallas Lõo külas on sisse murtud talu keldrisse, kust on varastatud alkoholi. Kahju on 102 eurot.

Sõiduki omavoliline kasutamine

11. juuli öösel võeti Ridala vallas Kiviküla külas majutusasutuse hoovist omavoliliselt kasutamiseks lukustamata ustega sõiduk, millel olid ka süütevõtmed ette jäetud. Sõiduk leiti eemalt avariilisena. Kahju on selgitamisel.

Otsingu- ja päästejuhtum

11. juulil kell 18.38 andis Eesti lipu all seilava jahi kapten teada, et aluse tüür on purunenud. Sündmusele reageeris Haapsalu ja Kärdla kordoni alused. 19.51 jõudis abi vajanud aluseni Kärdla kordoni mootorpaat ja toimkond alustas esmaseid päästetöid. Kell 20.20 alustas aluse pukseerimist Heltermaa sadamasse Haapsalu kordoni kaater, mis jõudis abivajajaga kohale kell 23.15.

Meresõiduohutuse seaduse rikkumised

12. juulil kella 18 paiku kontrollis Haapsalu kordoni toimkond veesõidukit, mille juhul tuvastati lubatust suurem joove.

13. juulil kella 19 paiku kontrollis Haapsalu kordoni toimkond Sviby sadama lähedal veesõidukit, mille juhil tuvastati lubatust suurem joove.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments