Lääne Elu paberleht teisipäeval, 15. juulil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Le 20140715* Ridala vallavalitsus leiab, et keskkonnaamet üritab ebaseaduslike võtetega laiendada Silma looduskaitseala põhjendamatult suures ulatuses.

* Tarja Haloneni eksklusiivintervjuu Lääne Elule

* Haapsalu linnavalitsuse töötajad, kes korraldasid aurupaadi hanke, ei mäleta, kuidas nad kontrollisid, et müüjal oleks ajalooliste esemete müügikäive vähemalt 100 000 eurot.

* Äike süütas Lihula vallas rehielamu.

* Virtsu arenguselts tunnustas alevi kaunimate kodude omanikke.

* Aivo Paljasmaa: Saksamaa on üle kõige.

* Läänlased Muhu väina regatil

* Haapsalu rattaralli võitis Silver Schultz

* Elvas Eesti täiskasvanute ja juunioride meistrivõistlustel laskmises võitsid Haapsalu laskurid viis medalit.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
omaksed
9 aastat tagasi

aitäh kaastunde eest

marge
9 aastat tagasi

Ei mäleta või ? Aga kuidas siis nii kehva mäluga inimesed saavad töötada Haapsalu linnavalitsuses? See aerupaat ja “Peetrike” on lihtsalt raha raiskamine.Kas Haapsalu linn on nii KORRAS ,et mujale raha panna ei olnud!!!

ei mäleta tõesti
9 aastat tagasi
Reply to  marge

On ikka kohti ,kuhu raha panna. Nende kehva mäluga töötajatele olevat antud ca 400€ palgale lisa, “ausa töö” eest aus palk! Kui see räägitav “vaikiv” palgatõus õige on,siis peaks sellest olema järgmine artikkel,et millistest vahenditest ja kelle arvelt lv oma töötajate palku tõstab, teiste jaoks ju kunagi raha ei ole

!
9 aastat tagasi

Aurupaadi artikkel on nii kunstlikult üles ehitatud ärapanemiseks, et jätab toimetusest väga halva mulje. Isegi kui Suklese-viha ei suuda kontrollida, tuleks kontrollida ajakirjanduslikke võtteid ja fakte, millest on mugavalt mööda mindud, et saada kinnitust millelegi, mis on kellegi peas. Ammas vist mainis hiljuti LEs, et LE ärapanemisega ei tegele. Ikka puusalt pannakse ära.

.
9 aastat tagasi
Reply to  !

Mingi reformarite patrioot on kusagilt lahti lastud või? Enem selgemat sulitööd ei ole võimalik ära tunda,kui see aurupaadi ost on. Aga reformierakond ei ole kunagi oma vigu tunnistanud,on nad siis riigi või linna eesotsas.
Kui Suklesel veel mingi väärikus alles on,siis tehku linnaelanikele viimane teene ja astugu kõigi oma kamraatidega kohalt tagasi. Huvitav,et vana ei saanud ka aru, millal on aeg taanduda ja uuesti linna etteotsa ei olnud vajadust ronida. Nüüd veel ootab,et teda kevadel riigikokku valitakse, seal ju veelgi parem koht kahtlaste tehingute jaoks.

!!!
9 aastat tagasi
Reply to  .

kas seal ainult reformierakond pukkis on vöi? seal ikka igast pudru ja kapsaid koos ja järgmised tulevad ega need paremad pole.

To !
9 aastat tagasi
Reply to  !

Kuule “!”, räägi õige täpsemalt, kui su nimi just Parbus ei ole. Paat osteti 3x kallimalt, 60 tonni rändas kellegi taskusse. Paar kuud vana teemat asjaosalised EI MÄLETA. Jumal tänatud, et leht sellest kirjutab, millest ta siis kirjutama peaks?

ridala viletsus
9 aastat tagasi

peab tegelema oma põhiülesandega, hoida valla teed ja teeääred korras, aga selle asemel lubab puiduveo firmadel rahulikult lõhkuda raskekaaluliste veokitega valla kruusateid, ned külateed ei kannata üle 8t. koormust. järeleandlikkus, pugejalikkus ja printsiibitu suhtumine teede korrashoidu tuleks koheselt lõpetada.

tt
9 aastat tagasi

Kaastunne Leieritele ja Madismardilt pärit inimestele loodusõnnetuse puhul

nojah
9 aastat tagasi

Miks ma arvan,et selle lv mälukaotuse taga on ka Haapsalu kultruurielu juhtiv aselinnapea Liina Põld, tema on ikka see,kes ei mäleta ja kes ei teadnud,kuid Suklesega igas asjas ühes pundis?!

selge
9 aastat tagasi
Reply to  nojah

Muidugi on,seal kõik üks punt süüdimatuid. Kui seina äärde rivistama hakatakse,ei viitsi keegi süveneda,kes sulepea peast,kes tagumikust kinni hoidis ja õige nii ongi.