Ümber Pühajärve jooksu võitis Haapsalust pärit Sergei Tšerepannikov

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalust pärit Sergei Tšerepannikov võitis 5. juulil 10,t km pikkuse 33. ümber Pühajärve jooksu ajaga 34.54.

Tšerepannikov võistleb spordiklubi Stamina varvides. Jooksu lõpetas 735 jooksjat.

Läänemaa kolm parimat olid kõik Läänemaa Kergejõustikuklubist.

Parimana lõpetas Lauri Luik 42. kohal ajaga 40.41, mis andis oma vanuseklassis 23. koha. 52. lõpetas Riho Kirsipuu ajaga 41.56, saades vanuseklassis M18 Kolmanda koha. Lauri Tanner lõpetas täpselt sajandana ajaga 45.37, olles vanuseklassis M35 14.

Esimese kümne lõpetaja hulgas oli kolm külalisvõistlejat Venemaalt ja kolm Eesti koondislast suusatamises. Seega tasub talvel eesti suusatajatele pöialt hoida!

Luik oma tulemusega rahul polnud, sest erinevatel põhjustel oli tal treeningutes mitmenädalane paus.

Oma tulemusega oli rahul aga Tanner, kuigi talle rasked tõusud pole meelepärased.

Küll aga kiitis Tanner Kõva mehe jooksu, kus ta saavutas 27. koha ajaga 53.36. Jooks toimus Eestis seitsmendat korda 21. juunil Saunapunktis Saue lähedal. Distantsi pikkuseks oli 10,5 km. Tuli ületada nii looduslikke kui spetsiaalsest jooksu jaoks ehitatud takistusi, läbida erinevaid veekogusid, roomata mudas ja ületada muidki takistusi. Selle jooksu neljas oli klubikaaslane Veiko Sulev, kes sai ajaks 47.50. 2013. aastal oli Veiko Sulev selle jooksu võitnud.

Endel Susi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments