0

Galerii: Maavanem tunnustas parimaid lõpetajaid

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Täna autasustas maavanem Innar Mäesalu Epp Maria galeriis Läänemaa tublimaid õpilasi.

Tänavu tunnustas maavanem 18 gümnaasiumi medaliga lõpetanut, kutsekooli kiitusega lõpetanut ja parimaid kolledži lõpetajaid. Tunnustuse saanute arv on üle aastate kõrgeim ja kõrgeks tegid selle just kutsekooli lõpetajad.

Maavanem ütles lõpetajatele, et see, mis neid sellesse hetke tõi, viib neid ka edasi ehk oskus olla sihikindel, tubli ja loov. Need omadused viivad maavanema sõnul neid noori ka edasi järgmiste saavutuste poole.

Omavalitsusjuht ja Ridala vallavanem innustas noori kõrgeid sihte seadma ja edasi õppima.

Meeleoluks laulsid Jaan Lehepuu ja Merli-Egerin Malmi.

Fotod: Arvo Tarmula

Medalistid (1) Medalistid (2) Medalistid (3) Medalistid (4) Medalistid (5) Medalistid (6) Medalistid (7) Medalistid (8) Medalistid (9) Medalistid (10) Medalistid (11) Medalistid (12) Medalistid (13) Medalistid (14) Medalistid (15) Medalistid (16) Medalistid (17) Medalistid (18) Medalistid (19) Medalistid (20) Medalistid (21) Medalistid (22) Medalistid (23) Medalistid (24) Medalistid (25) Medalistid (26)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz