Kardisõitja Robin Särg võitis Eesti meistrivõistluste etapi Raplas

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Rapla kardirajal läbiviidud Eesti Meistrivõistluste kolmas etapp osutus ülipõnevaks. Klassis MINI 60 võistlev Robin Särg suutis esimest korda murda venelase Aleksander Vilajevi võitude jada ja ülekaalukalt alistada kõik vastased.

Juba treeningpäeval head kiirust näidanud Robin ei jätnud võistluspäeval konkurentidele ühtegi võimalust ja võitis suure eduga kõik võistlussõidud. Tulemusele lisas kaalu ka kvalifikatsiooni uus Rapla rajarekord omas klassis. Karl-Kenneth Neuhausi koht finaalsõidus oli kahjuks konkurendi otsasõidu tõttu kaheksas. MINI 60 klassi üldkokkuvõttes eristab Vilajevit ja Särg’e peale kolme etappi ainult 3 punkti. Kolmandal kohal asuv Paul Aron jääb maha juba 32 punktiga.

Väiksemas, Micro 60 klassis saavutas väga hea sõidu tulemusena kolmanda koha Christofer Lepaste. Christoferi kiirus Rapla võistlustel oli hämmastav – vahe eessõitvate konkurentidega oli minimaalne ja lootused edaspidistel etappidel näha pjedestaalikohti on kõrge. Head ringiajad kõigis startides andsid nii kvalifikatsioonis kui ka eelfinaali lõpuprotokollidesse samuti kolmandad kohad.

Teiste Gear Racing meeskonna võistlejate kohad : Martin Juga neljas, Jaan Järveveer viies, Patrick Enok üheksas. Andreas Aulik kahjuks ei lõpetanud finaalsõitu.

Klassis Cadet saavutas meie pesamuna Kert Ahu esikoha.

Nr 17 Robin Särg. Fotod: Peeter Särg

EMV_III_Raplas_Robin_Särg_17 (1) EMV_III_Raplas_Robin_Särg_17 (2) EMV_III_Raplas_Robin_Särg_17 (3)

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments