0

Laupäev liikluses: reisibuss sõitis kraavi, seitse inimest viidi haiglasse

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Laupäeval juhtus Eestis kaheksa liiklusõnnetust, enamik neist purjus juhi süül. Tabati 35 alkoholi tarvitanud sõidukijuhti.

Esimene liiklusõnnetus juhtus kella 1.30 ajal öösel Ida-Virumaal Toila vallas Tallinna-Narva maanteel. Audi A8, roolis 52aastane Oleg, põrkas kokku vastu tulnud sõiduautoga Ford Focus C-Max. Fordi kaasreisija, 51aastane naine viidi Ida-Viru keskhaiglasse. Pärast esmaabi sai naine koju.

Kell 10.52 sõitis reisibuss SOR C 9,5 Põltsamaa vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel teelt välja kraavi. Seitse bussis olnud inimest viidi Tartu ülikooli kliinikumi, kuus neist lubati koju, üks kannatanu jäi haiglasse.

Tund aega hiljem oli liiklusõnnetus Tallinnas. Motorolleriga sõitnud 65aastane Volodymyr pidurdas järsult ja kukkus külili. Mees viidi haiglasse.

Kella 12.23 juhtus õnnetus ATVga. Pärnumaal Reiu külas sõitis 33aastase Romani juhitud ATV teelt välja vastu puud. Juht viidi Pärnu haiglasse.

Kella 14.45 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Narva maanteel. Sõiduteed ületanud jalakäija, 18aastane Mari-Liis sai löögi sõiduautolt Toyota Avensis, mida juhtis 53aastane Verno. Jalakäija toimetati haiglasse.

Kella 19.42 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal. Audi Q7, mida juhtis 44aastane Mart, sõitis tagant otsa ees peatunud sõiduautole Volvo S40, mida juhtis 28aastane Mariliis. Audi Q7 lahkus sündmuskohalt, Volvo juht viidi haiglasse.

Kella 20.30 ajal oli liiklusõnnetus Järvamaal Imavere vallas. Sõiduauto Mercedes-Benz, mida juhtis alkoholi pruukinud ja juhtimisõiguseta 31aastane Mirkko, sõitis otsa teeservas sõitnud jalgrattale, mida juhtis samuti alkoholi tarvitanud 46aastane Kaupo. Jalgrattur viidi Järvamaa haiglasse, kust ta sai esmaabi ja lubati koju.

Kella 23.54 ajal toimus liiklusõnnetus Võrus, kus sõiduauto Seat Toledo, mida juhtis 18aastane Kristjan, sooritas vasakpööret, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku sõiduautoga BMW, mida juhtis 28aastane Hannes. Neli kaasreisijat viidi Lõuna-Eesti haiglasse, kus nad sai esmaabi ja lubati koju. Viies kaasreisija sai esmaabi kohapeal.

Põhja prefektuuri piirkonnast ärandati tumesinine 2002. aasta Mercedes Benz numbrimärgiga 066MNH.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz