Toomas Schmidt: Swedbanki otsus on uskumatu

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Toomas Schmidt. Foto: Arvo Tarmula

Toomas Schmidt. Foto: Arvo Tarmula.

9. juunist muutub Swedbanki Haapsalu kontor sularahavabaks. Sisse- ja väljamakseid saab edaspidi siin teha üksnes pangaautomaatides. Kaob ka valuutavahetus. Lääne Elu uuris kohalikelt poliitikutelt, mida arvavad nemad sularahavaba kontori loomisest.

Läänemaa omavalitsuste liidu esimees ja Ridala vallavanem Toomas Schmidt:

Kindlasti on see uskumatu, kuid ma ei tahaks veel öelda, et tegu on märgiga ääremaastumisest.

Ise ma palju sularahatehinguid pangakontoris ei tee, kuid kindlasti on inimesi, kes seda kasutavad. Nende jaoks läheb asi keeruliseks. Arvan, et vähemalt maakonnakeskuses peaks ikka olema võimalus kontoris sularahatehinguid teha.

Omavalitsustel ei ole siin tõenäoliselt eriti palju teha. Oleme siin ikkagi kõrvalvaatajad. Üks võimalus oleks see, kui Läänemaa omavalitsusjuhid lepiksid omavahel kokku ning saadaksid pangale märgukirja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
SEB klient
9 aastat tagasi

Ka SEB võib käituda ootmatult.Oli tehtud korralik lepig raha ülekandmise kohta iga kuu kindlal kuupäeval,ja sellest taganeti-ei tea mis juttu aeti,vastutust ei võetudki.

kodanik
9 aastat tagasi

Ei reageeri nad kuidagi. Paar nädalat oigavad kohalikus pressis, siis tuleb palgapäev. Lauri Luik ja Neeme Suur võiksid komisjoni moodustada, neil see käpas. Suur muidugi arvab, et rahvale piisab Marianne Mikko vaatamisest.

pangaklient
9 aastat tagasi

Eks ootame siis,kuidas omavalitsusjuhid reageerivad.

nüüd on nii
9 aastat tagasi

et sööme irl ja reformipättide vilju, rootsi pangad kosuvad , eesti riik vaesub

netistatud laut
9 aastat tagasi

läänemaal veeti mõni aasta tagasi hirmkallid imekaablid teede äärde. oli mingi jutt, et varsti saab sigakiiret internetti sigaodava raha eest. projekt ise oli väga kallis. miks sellest enam ei räägita midagi. kümned tuhanded vedelevad kusagil maa sees ja mis nüüd?

AGA PALUN
9 aastat tagasi

Siis teil,poliitikutel on ju hea näidata ,kuidas te tegelikult omakandi inimestest hoolite ja ehk suudate sellised nömedused ära hoida?Ei ole ju vanadel inimestel kõikidel netti.