Nikolai Novosjolov sai MK-etapil Pariisis 9. koha

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kahekordne maailmameister epeevehklemises Nikolai Novosjolov. Foto: Arvo Tarmula.

Nikolai Novosjolov sai Pariisis peetud meeste epee MK-etapil 9. koha.

Kaheksandikfinaalis pidi Novosjolov tunnistama hilisema võitja venelase Pavel Suhhovi 15:12 paremust. 64 parema hulgas alistas Novosjolov sakslase Niklas Multereri 15:10 ja teel kaheksandikfinaali jaapanlase Keisuke Sakamoto 15:7.

Sven Järve ja Sten Priinits piirdusid kvalifikatsiooniturniiriga. Alagrupis neli võitu ja kaks kaotust teeninud Järve alistas seejärel play-off ringis torgetega 15:9 šveitslase Valentin Pireki, kuid kaotas siis pääsul 64 parema hulka napilt 14:15 hiljem teise koha saanud prantslasele Alex Favale.

Priinits sai samuti alagrupis neli võitu ja kaks kaotust, kuid pidi seejärel tunnistama itaallase Lorenzo Bruttini 7:6 paremust. Finaalis alistas Suhhov torgetega 15:10 Fava. Järve sai kokkuvõttes 80. ja Priinits 121. koha. Kokku osales 256 vehklejat.

Eesti vehklemisliit

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments