Erametsapäeval tunnustati Mikk Linki tööd

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tartus eile toimunud erametsapäeval tunnustasid erametsandusorganisatsioonid inimesi ja orgnaisatsioone, kes aasta jooksul on erametsanduse arendamisse kõige enam panustanud. Tunnustatute hulgas oli ka Läänemaa metsaühistu juhatuse liige ja tegevjuht Mikk Link.

Mikk Link sai tunnustatud tubli metsaühistu juhina, kes tegutseb Läänemaa majandamistingimusi arvestades keerulistes tingimustes, kuid olnud oma tegevuses edukas.

Ka rootslastest metsaomanikud, kes on seni metsa majandajana tunnustanud ainult enda riigi taustaga firmat, on nüüd leidnud tagasitee kohaliku ühistu juurde.

“Mikk Link on ka tubli majanduskoostöö edendaja. Lisaks on oluline, et Miku pilk on suunatud tulevikku – ta tegeleb infotehnoloogia võimaluste arendamisega ühistulise metsamajandamise jaoks,” teatas erametsaorganisatsioonide kommunikatsioonijuht Regina Hansen.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments