Päästeamet: pühade ajal ärge unustage tuletegemisreegleid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Päästeamet paneb pikkade pühade ja ilusate ilmade eel inimestele südamele, et pühade ajal tehtavatel koristustöödel ning grillimise ajal ei jäetaks lõkkeid ja grille järelvalveta ning täidetaks ohutusnõudeid.

4. aprillist kehtib Eestis tuleohtlik aeg, mis tähendab, et suurenevad ohutusvahemaad ja lõkked tuleb teha hoonetest 15 ning metsast vähemalt 20 meetri kaugusele. Kulu põletamine on Eestis aastaringselt seadusega keelatud ja rahatrahviga karistatav tegevus.

Ka sel nädalavahetusel sõidavad Lääne päästekeskuse päästeametnikud mööda maakondi ning kontrollivad lõkete tegemise ohutust. Tuleohutusnõuete rikkumisel on rikkujale võimalik määrata kuni 800 eurone rahatrahv.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Rafael
8 aastat tagasi

You, my dear, are not a bastard. You are brave and srontg and beautiful and so much more than the product of your parents’ union. You are your mother’s child. Your father made his choice and he made the wrong one. Your paternal aunt may be working up the courage to contact you. There are so many reasons why she has not made that decision yet. If she does, it’s just more family for you. If she doesn’t, it’s her loss. I know it’s painful to feel rejected by people you are blood-related to, but remember this: You made the… Loe rohkem »