Kevin Sakson võitis TV 10 olümpiastardi kuulitõuke

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Anna-Maria Vjazemski ja Kevin Sakson. Foto: Kaja Ladva
Anna-Maria Vjazemski ja Kevin Sakson. Foto: Kaja Ladva
Kevin Sakson võitis TV-10 olümpiastardi kuulitõuke, Anna-Maria Vjazemski oli kõrgushüppes viies.

Eesti TV 10 olümpiastardil kolmandfal etapil Tartus tegid häid tulemusi Haapsalu põhikooli õpilased.

Kuni 14aastaste poiste kuulitõukes asus pärast esimest katset 13.94 võistlust juhtima Kevin Sakson (treener Kaja Ladva). Finaali viimasel katsel tegi ta veelkord rekordiparanduse 14.02 ning võitis ülekaalukalt ligi meetriga teiseks tulnud võistleja ees. Kevini tulemus on läbi aegade maakonna tipptulemus oma vanuseklassis ning pääseb sarja ajaloo 12 tugevama tulemuse sekka.

Kevin Sakson tegi võimsa ja väga hea soorituse ka kõrgushüppes, hüpates 1.65 ning oli selle tulemusega kaua liider. Kahjuks ületas Võru poiss 2. katsel 1.68 ning Kevin pidi leppima teise kohaga.

Kuni 14aastaste tüdrukute kõrgushüppes hüppas uue isikliku rekordi tulemusega 1.59 Anna-Maria Vjazemski (treener Kaja Ladva) ning sai viienda koha. Kuultõukes oli ta tulemusega 8.55 seitsmeteistkümnes.

Nooremate, kuni 12aastaste teivashüppes oli Eric-Mathias Hein tulemusega 2.11 kolmeteistkümnes ja Erko Puskar sama tulemusega 19.

Haapsalu põhikool on koolide arvestuses jätkuvalt teisel kohal enne viimast etappi.

Kaja Ladva

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Bob+McCalebb
9 aastat tagasi

Selle kuti käest ei tahaks lõuga saada.

just
9 aastat tagasi

Kevin on tõsiselt hea Haapsalu noorsportlane!