Töökeskkonnaspetsialistid saavad Haapsalus tasuta koolitust

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

ti_logo_rgb_300dpi1Selle aasta kevadhooajal korraldab Tööinspektsioon Haapsalus tasuta 9-päevase koolituse töökeskkonnaspetsialistidele. Koolitusele on oodatud ka ettevõtete juhid, kes täidavad ise töötervishoiu- ja tööohutuse ülesandeid.

Lääne inspektsiooni juhataja Üllar Kallase sõnul veedame enamuse ärkvelolekuajast töökeskkonnas ning seetõttu on äärmiselt oluline, et see keskkond oleks ohutu ja turvaline. „Sellele on mõelnud ka seaduseandja, pannes tööandjale kohustuse hoolitseda oma töökeskkonna eest,“ lisas Kallas.

Koolitusel käsitletakse enamlevinud töökeskkonnaga seotud teemasid (sh töökeskkonna ohutegurid, riskianalüüs ja sisekontroll, valgustus, tervisekontrolli korraldus, esmaabi jne).

“Sarnane 3päevane koolitus toimus Haapsalus 2012 aastal, kus oma teadmisi täiendas 33 erinevate ettevõtete esindajat. Osalejatelt saadud tagasiside põhjal oli koolitus huvitav ning andis juurde teadmisi, kuidas ka väheste vahenditega on võimalik oma töökeskkonda paremaks muuta,“ lausus Kallas.

Töökeskkonnaspetsialistidele suunatud koolitused toimuvad peale Haapsalu ka Tallinnas, Tartus ja Kohtla-Järvel. Lisaks korraldab Tööinspektsioon koolitusi väikeettevõtete esindajatele.

Tööinspektsiooni koolitusi rahastab Euroopa Sotsiaalfond ning need on osalejatele tasuta. Esimesed koolituspäevad Haapsalus toimuvad aprilli alguses, koolitusele registreerumine on avatud Tööinspektsiooni kodulehel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
giay da nam cao cap
10 aastat tagasi

Very informative article.Thanks Again. Great.

DMV in Virginia
10 aastat tagasi

Thanks again for the article post.Really looking forward to read more. Awesome.

individual health plans
10 aastat tagasi

Appreciate you sharing, great blog.Thanks Again. Much obliged.

trade advisor pro
10 aastat tagasi

Thanks again for the article.Really looking forward to read more. Great.

Options Mastery
10 aastat tagasi

A big thank you for your post.Really looking forward to read more.

million hits secret review
10 aastat tagasi

Hey, thanks for the blog article.Thanks Again. Cool.

FB Echo review
10 aastat tagasi

Thank you ever so for you blog article.Really thank you! Great.

online business
10 aastat tagasi

Looking forward to reading more. Great post.Much thanks again. Awesome.