Peaminister teatas tagasiastumisest

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Reformierakonna auesimees Siim Kallas (paremal) ja lahkuv peaminister Andrus Ansip pühapäeval erakonna üldkogul. Foto: Helen Kattai
Reformierakonna auesimees Siim Kallas (vasakul) ja lahkuv peaminister Andrus Ansip pühapäeval erakonna üldkogul. Foto: Helen Kattai

Peaminister Andrus Ansip tegi tänasel valitsuse erakorralisel istungil teatavaks otsuse astuda omal algatusel tagasi. Sellest tulenevalt astub tagasi ka valitsus, mis aga jätkab tegevust ajani, mil uus valitsus on ametisse astunud.

Täna kell 11 teavitab peaminister oma otsusest presidenti. Riigikogule teeb peaminister oma otsuse teatavaks täna kirjalikult ning suuliselt 10. märtsil, kui toimuvad taas riigikogu korralised istungid.

Tagasiastunud valitsus jätkab oma tegevust ajani, mil uus valitsus on ametisse astunud.

Peaminister Andrus Ansip on juhtinud Eesti valitsust alates 2005. aasta aprillist, praegune valitsuskoalitsioon asus tööle 6. aprillil 2011. aastal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader
10 aastat tagasi

Im obliged for the article post.Much thanks again.

online business
10 aastat tagasi

I am so grateful for your blog post.Really looking forward to read more. Much obliged.