Läänemaa lauatennisemeistrid on Karin Talving ja Toomas Vestli

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Naisüksikmängu finaal Talving - Vestli. Foto: Erakogu
Naisüksikmängu finaal Talving – Vestli. Foto: Erakogu

Tasavägises finaalis alistas Toomas Vestli 3:2 Aaro Õismetsa.

Üllatuseks võib pidada Mihkel Puhmi jõudmist pronksimängule, kus tuli siiski vastu võtta kaotus 0:3 Dirk Schöbelt. Eelnevalt oli ta aga alistanud 3:2 Jaanus Saviotsa.

Kuna meie kaks tugevamat naist Marina Verengof ja Kristiina Seiton ei osalenud, siis oli noortel neidudel võimalus ka kulda/hõbedat saada.

Karin Talving sai finaalis 3:0 jagu Janely Vestlist ning kolmanda koha mängus võitis Karin Saviots 3:1 10-aastase Katrina Talvingu.

Meespaarismängu kolm paremat paari olid Õismets-Vestli, Schöbe-Sool ja Jaanus Saviots-Eduard Brok.
Naispaarismängus oli noortel pidupäev, sest pooled neist esimese medali täiskasvanute meistrivõistlustelt. Kulla võitsid Janely Vestli-Karin Saviots, hõbeda Karin Talving-Maria Võrklaev ja pronksi Katrina Talving-Trinity Õismets.

Segapaarismängus tulid esimeseks Karin Talving-Aaro Õismets, teiseks Janely Vestli-Toomas Vestli, kolmandaks Trinity Õismets-Dirk Schöbe. Tugevamad võistlevad nüüd märtsi esimesel nädalavahetusel Tallinnas Eesti meistrivõistlustel ja Rakveres Eesti linnade talimängudel.

Heikki Sool

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments