1

Epeenaiskonna treenerid said spordipreemia

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Riiklike spordipreemiate üleandmine Pärnus teatris Endla. Pildil osa Eesti epeenaiskonna treenerite kollektiivist: Kaido Kaaberma, Samuil Kaminski ja Helen Nelis-Naukas. Preemia pälvisid ka Natalja Kotova ja Viktor Kirpu. Foto: valitsuse kommunikatsioonibüroo
Riiklike spordipreemiate üleandmine Pärnus teatris Endla. Pildil osa Eesti epeenaiskonna treenerite kollektiivist: Kaido Kaaberma, Samuil Kaminski ja Helen Nelis-Naukas. Preemia pälvisid ka Natalja Kotova ja Viktor Kirpu.
Foto: valitsuse kommunikatsioonibüroo

Treener Helen Nelis-Naukas sai täna spordipreemia Eesti kuldse epeenaiskonna ettevalmistamise eest.

Peaminister Andrus Ansip andis Pärnu teatris Endla koos haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo ning kultuuriminister Urve Tiidusega üle riigi teaduspreemiad, F. J. Wiedemanni keeleauhinna, kultuuri- ja spordipreemiad.

Peaminister Andrus Ansip avaldas täna Pärnus toimunud riiklike preemiate kätteandmisel peetud kõnes austust neile, kes on oma aastatepikkuse töö ja pühendumusega või siis viimaste aastate silmapaistvate saavutustega jätnud sügava vao Eesti kultuurilukku ning toonud Eestile au ja kuulsust kaugemaltki.

„Peaministrina on mul olnud meeldiv privileeg olla juba aastaid laureaatide esimeste õnnitlejate seas,“ lisas Ansip.

40 000 euro suuruse spordi elutööpreemia said Heino Jeret ning Jaak Salumets.

Silmapaistva ja tulemusliku töö eest Eesti kuldse epeenaiskonna ettevalmistamisel vehklemise Euroopa meistrivõistlusteks 2013. aastal tunnustati spordipreemiaga epeenaiskonna treenereid Kaido Kaabermad, Samuil Kaminskit, Viktor Kirput, Helen Nelis-Naukast ja Natalja Kotovat.

9600 euro suurune preemiasumma jagatakse võrdselt kollektiivi liikmete vahel.

Preemiasaajaid oli kokku 27, neist kaheksa said elutööpreemia.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
make money online
make money online

Im grateful for the article.Really thank you! Awesome.

wpDiscuz