Nelis-Naukas ja Kaaberma said spordipreemia

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Helen Nelis-Naukas (paremal) oma edukaima hoolealuse Katrina Lehisega. Foto: Arvo Tarmula
Helen Nelis-Naukas (paremal) oma edukaima hoolealuse Katrina Lehisega. Foto: Arvo Tarmula

Valitsus määras täna 9600 euro suuruse spordipreemia Eesti epeenaiskonna treenerite kollektiivile, kuhu kuuluvad ka Helen Nelis-Naukas ja Kaido Kaaberma.

Epeenaiskonna treenerite kollektiivi, kuhu lisaks Kaabermale ja Nelis-Naukasele kuuluvad Samuil Kaminski, Viktor Kirpu ja Natalja Kotova, tunnustati silmapaistva ja tulemusliku töö eest Eesti kuldse epeenaiskonna ettevalmistamisel vehklemise Euroopa meistrivõistlusteks 2013. aastal. 9600 euro suurune spordipreemia jagatakse võrdselt kollektiivi liikmete vage

Valitsus kiitis tänasel istungil heaks Eesti Spordi Nõukogu ettepaneku ja määras riigi spordipreemiad 16 inimesele.

Välja anti kaks 40 000 euro suurust elutööpreemiat ja kuus 9600 euro suurust spordipreemiat väljapaistvate saavutuste eest 2013. aastal.

Spordi elutööpreemia saab Heino Jeret pikaajalise ja tulemusliku töö eest Eesti spordielu arendamisel ja korraldamisel ning Jaak Salumets suurepäraste sportlike saavutuste eest korvpallurina ja tulemusliku tegevuse eest korvpallitreeneri ja -arendajana.

Riigi spordipreemiad antakse laureaatidele üle Eesti Vabariigi aastapäeval, 24. veebruaril kell 13.30 Pärnu teatris Endla.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments