Reedel Lasnamäel auto alla jäänud 14aastane tüdruk suri haiglas

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Ööl vastu tänast suri haiglas 14aastane tüdruk, kes ületas reede õhtul Tallinnas Laagna teed vales kohas ja jäi auto alla.

Õnnetus juhtus reedel kell 19.54 Laagna teel Mustakivi keskuse vastas. Esialgsetel andmetel kukkus tüdruk teepiiret ületades sõiduteele, kus talle sõitis otsa sõiduauto Audi A4. Kiirabi viis tüdruku raskes seisus haiglasse. Autojuht oli kaine ja omas juhtimisõigust.

Õnnetuspaigast paarikümne meetri kaugusel oli avatud jalakäijate tunnel.

Tänavu on Eestis vähem kui kuuga liikluses hukkunud 10 inimest, neist 6 jalakäijad.

Politsei palub kõigil liiklejatel teha enda poolt kõik, et raskete tagajärgedega õnnetusi ära hoida. Jalakäijatel tuleb enne sõiduteele astumist veenduda, et nad ületavad teed õiges kohas ja et autojuhid on neid märganud, samuti tuleb end pimeda ajal teha võimalikult hästi nähtavaks, kasutades selleks helkurit.

Autojuhid peavad arvestama muutlike ilmaoludega, valima teeoludele vastava sõidukiiruse ning arvestama kõigi kaasliiklejatega.

Ilmar Kahro
Politsei- ja Piirivalveameti pressiesindaja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments