Novembris kalaküla juures õnnetusse sattunud autot eelneval ööl ei kontrollitud

Madiken

madiken@le.ee

IMG_2960-(2)
9. novembri hommikul Haapsalu lähistel nelja hukkunuga lõppenud liiklusõnnetusse sattunud BMW ja õnnetusele eelnenud öö jooksul politsei poolt kaks korda kontrollitud BMW ei ole omavahel seotud.

Haapsalu politseijuht Margus Kaldma selgitas, et tegemist on inimliku eksitusega — politseipatrull peatas tol ööl kaks korda halli BMW, mille juht oli kaine ja seetõttu ei peetud vajalikuks ka tema isiku tuvastamist.

Mõned tunnid hiljem nägid politseinikud halli BMW–d juba kalakülas, täielikult hävinud esiotsa ja ära lennanud numbrimärgiga, ning arvasid, et tegemist on sama, öö jooksul kaks korda kontrollitud sõidukiga.

Politsei kommunikatsiooniosakond edastas info meediale enne, kui seda jõuti kontrollida, kuid nüüdseks on kindel, et tegemist oli kahe erineva auto ja juhiga, selgitas Kaldma tekkinud arusaamatust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vassimine
10 aastat tagasi

Häbi politseile

vassimine
10 aastat tagasi

Sellist muinasjuttu võib politsei oma väikestele lastele unejutuks rääkida.Nemad vist usuvad.

vassimine
10 aastat tagasi

Huvitav,algul väitis politsei,et tegu vana tuttavaga,keda pidevalt kontrollitud.Peale avariid aga politsei mälu kadunud.Ju nad olid politsega head vanad tuttavad.Kahjuks saab Politsei Eesti Vabariigis käed puhtaks pesta.

abe
10 aastat tagasi

sinine vilkur linnapääl kord on siin ja kord on sääl ,me ei näinud midagi vannun käsi piibli pääl.

aadu
10 aastat tagasi

Selle vale pöörde all pean just silmas sjukest väikest eksimust, mis tõesti võib kogematta juhtuda, aga teile ei loe se midagi.

aadu
10 aastat tagasi

Kas me tõesti usume seda? nagu varasemalt oli öeldud, et kontrolliti sõidustiili ja VÄLJAKUTSUVA hääle tõttu, kohalikud peaksid teadma küll, et haapsalus neid VÄLJAKUTSUVA häälega autosi eriti palju ei liigu, ja siis sjuke kokku sattumus, et ühel samasugusel autol sama “hääl” ?? See on selge keerutamine, algul kirjutatti ju üldse, et ta oli ise roolis ja siis järgmine hetk kirjutatti, et hoopis kaine juht??? ja madis oli ikkagi haapsalu vahel tuntud tegelane, siis küll politsei oleks seda kohe aru saanud, aga noh, mätsime ikka kõik kinni… . Teiseks, eksimine on inimlik ?? Muidugi on, aga kui teie härra politseinikud, näete… Loe rohkem »

egert
10 aastat tagasi

Bmw power!

margit
10 aastat tagasi

Ja taas keerutasid on tegemata tööst puhtalt välja, tubli Haapsalu Politsei. Kiusake ikka koolijütse ja las roolijoodikud kihutavad vabalt ringi. Õigus on ikka teil.

Brat
10 aastat tagasi

Kiire vastus.

polikarpov
10 aastat tagasi

ja muidugi:)) kuula juttu võmmidelt ja saad teada sulatõtt:))