0

Kaia Kanepi pääses Sydneys teise ringi

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula / arhiiv
Foto: Arvo Tarmula / arhiiv

Austraalia lahtisteks meistrivõistlusteks hoogu koguv Kaia Kanepi pääses Sydneys WTA turniiril teise ringi, alistades avakohtumises USA esindaja Victoria Duvali (WTA 169.) kahes setis 6:1, 6:3, vahendab Delfi Sport.

Eesti esireketi järgmine vastane on sakslanna Angelique Kerber, kes oli esimeses ringis tasavägise mängu järel üle slovakitarist Dominika Cibulkovast 7:6(5), 7:5. Kerber on WTA edetabelis üheksas, Kanepi on värskes pingereas 25. kohal.

Eelmisel nädalal lõppenud Brisbane’i turniiril jõudsid mõlemad veerandfinaali. Omavahelistes mängudes on Kanepi peal 2-1. Sydneys kohtuti ka 2009. aastal ja siis võitis eestlanna 6:1, 7:5.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz