Emmaste vald meelitab sissekirjutajaid festivalipassidega

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Naabermaakonna Hiiumaa Emmaste valla juhid kutsuvad sarnaselt mitmete teiste omavalitsustega inimesi end vallaelanikuks registreerima. Muu hulgas meelitatakse registreerijaid valla suvise tähtsündmuse Sõru Jazzi passidega. Kel tarvis pealinna tasuta transporti kasutada, sellel soovitatakse end aasta algul uuesti Tallinna tagasi registreerida.

Emmaste vald postitab Facebookis:

“Hea Emmaste sõber,
usume, et Sinagi hoolid Emmaste valla jätkuva hea käekäigu eest.

Pole midagi parata, aga valla edukaks ja efektiivseks juhtimiseks kulub raha. Suure osa omavalitsuse rahakotist moodustab aga tema elanike töötasult laekuv tulumaks.

Kehtiva korra järgi laekub omavalitsusele terve järgmise kalendriaasta vältel maksuraha lõppeva aasta 31. detsembri seisuga elanike sissekirjutuste alusel.

Ehk et kui me soovime oma tulumaksuga toetada Emmaste valda, siis just praegu on sobiv hetk end Emmaste valla elanikuks registreerida. See on iseenesest väga lihtne. Läbi Eesti.ee portaali kulub selleks ID-kaardi abil umbes viis minutit. Aga see aitab Sinu koduvalda terve järgmise 12 kuu vältel!

Kui soovid pealinnas tasuta ühistransporti või mõnd muud hüve kasutada, siis jaanuari alguses saad end täpselt samamoodi tagasi registreerida.

Et Sinu panus on meie jaoks oluline ja et Sind veidigi seda otsust tegema ahvatleda, loosime 6. jaanuaril kõigi detsembrikuu jooksul Emmaste valla elanikuks registreerinute vahel välja 3 Sõru Jazzi passi!
Lisaks anname ära 2 festivalipassi neile, kes seda teadet FB keskkonnas jagavad.

Emmaste eest!”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uku
10 aastat tagasi

Aga kas keegi Läänlane oskab nimetada, mida Hr Ratas halba on teinud või mis Teile temas ei meeldi?

Joodik
10 aastat tagasi

Nebukatt lubas tasuta inernetti. Mida pole, seda pole. Ratas võiks mõne vaestemaja ka tasuta korda teha, mida saaks nimetada heategevuseks. See mis praegu toimub on puhas äri.

läänlane
10 aastat tagasi

Hr. Anti Ratas on Eesti mastaabis küll millegi tähelepanuväärsega hakkama saanud. Müts maha selle mehe ees!

Ukule
10 aastat tagasi

Saan aru, et oled küllaltki suure ja tegusa firma omanik, aga küsiks kellele sa neid kümneid tuhandeid eurosid igal aastal maksad? Vaevalt, et vallale. Ma ei saa aru, miks kutsud üles panustama tulevikus nendele kahele seltsimehele. On nad millegi tähelepanuväärsega valla heaolu nimel hakkama saanud, või on lihtsalt sinu kamraadid?

Uku
10 aastat tagasi

Tegime naisega avalduse Harjumaale ja kolimegi sinna ära, sest hetkel Herjava külas pole meil võimalik liigelda ega normaalselt tööl käija. Vallavanem ei tea ise ka mis põhjuseks tuua, et valla maadel olevait teesid pole normaalselt sõidetavaks muudetud. Ma ei süüdista kedagi teist vaid iseennast, et valimas käies selle mehe valisin. Inimesed seal vallas ei saa aru, et ilus elu saab ükspäev läbi kui keegi neid enam ei usalda. Kutsun ülesse panustama Hr Anti Ratas ja Hr Reimo Nebokat peale tulevatel valimistel. Muudkui räägitakse meedias, et kõik koonduvad suurtemate linnade ümber ja ääremaadele ei jää enam noori. Ei jäägi kui maksan… Loe rohkem »

Joodik
10 aastat tagasi
Reply to  Uku

Uku täna õlut teeme?