Lääne Elu paberleht 5. novembril

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Krista Kumbergilt on ilmumas neljas lasteraamat väikelastele pealkirjaga „Linda ja nööp”. Foto: Arvo Tarmula

Omavalitsuste koduleheküljed on peaaegu kasutamiskõlbmatud

Seitse Läänemaa omavalitsust maksavad veebilehe eest, mis on nii aeglane, et valla töötajad ei saa sellesse teavet sisestada ega rahvas seda lugeda. Siseministeerium, mis omavalitsustele ühislahenduse vahendas, lubab, et teenus läheb heaks uuest aastast.

Algus ilma restardita

Hea tava nõuab volikogu aseesimehe koha jätmist opositsioonile, kuid Haapsalu Reformi– ja Keskerakond seda ei raatsinud, kirjutab arvamusküljel Haapsalu volikogu IRLi fraktsiooni liige Merle Mäesalu.

Moodne juhtimine tähendab kaasamist

Kaasamine võib olla keeruline ja aeganõudev, kuid kõik asjad ei peagi käima kiiresti ja kehvasti, kirjutab arvamusküljel sotsiaaldemokraatide nimekirjas Haapsalu volikokku kandideerinud Heli Kaldas.

Maksmata elektriarved jätavad kodu vooluta

Eile lõuna ajal oli Läänemaal 90 majapidamist elektrita, aga mitte tormi pärast, vaid et elektri eest oli maksmata. Voolu väljalülitamist ootas veel 160 elektrivõlaga majapidamist.

Virtsus on uus bussiootepaviljon

Juulis liiklusõnnetuses kannatada saanud bussiootepaviljon Virtsus vahetati uue vastu.

Avatud elektrituru õppetunnid ja müüdid

Intervjuu energiaturg.ee juhtivanalüütik Pirmin Tammega. Paar korda aastas võiks vaadata oma paketid võrdlusportaalide abil üle. Nii võib päris palju säästa. Uue lepingu saab sõlmida paari hiireklõpsuga, soovitab ta.

Krista Kumbergilt on ilmumas uus lasteraamat

Lastekirjanik Krista Kumbergilt on ilmumas neljas lasteraamat väikelastele pealkirjaga „Linda ja nööp”. Raamat jutustab loo nööbist, mis kleidi eest ära keerutatakse, mitte ei hüppa ise ära, ja otsib omale elus uut kohta, sest kleidi ette ta enam ei saa.

Lihula gümnaasium pidas sünnipäeva

Lihula kooli 75. sünnipäeva pidustused kestsid nädala ja tõid kooli vilistlasi läbi aegade. „Minu seni kõige ägedam nädal Lihula koolis. Imepärased vilistlased on meil,” sõnas Lihula gümnaasiumi direktor Janar Sõber.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Oregon
10 aastat tagasi

Great, thanks for sharing this blog article.Much thanks again. Really Great.

medicare advantage plans
10 aastat tagasi

A round of applause for your post. Much obliged.

5 dollars
10 aastat tagasi

I really liked your blog post.Really thank you! Awesome.

neo
10 aastat tagasi

Tegelikult ei peaks opositsioonis olemine tähendama ainult kritiseerimist, seda oskavad kõik suurepäraselt teha. Tehke nii nagu Hanilas, opositsioonis olevatega tehakse koostööd…

neole
10 aastat tagasi
Reply to  neo

Keegi tark on öelnud, et kriitika on edasiviiv jõud. Vale on arusaam, et kõik oskavad seda suurepäraselt teha. Kas sa tahad öelda, et kõike mida sa teed teed alati õigesti. Ei mitte! Mina pooldan seesugust lähenemist, et vigadele osutatakse ja nendest õpitakse. Iseasi on see, kui kõrge on kellegi valulävi. On neid, kes kuulavad ära ja püüavad vaikselt asja parandada ning edaspidi vältida, aga paraku on väga palju neid, kes kukuvad kohe end õigustama ja siis lahmima. Rahu, ainult rahu!

kodanik
10 aastat tagasi

üks sots käis ka valimiste käigus mööda linna ja ütles, et tahab pumba juurde:) see pidavat hea moodus olema kodanike teenimiseks! nii et ärge seda pumpa lgp kandideerijad väga maha tehke:)

kodanik 2
10 aastat tagasi

Vaadake kes on pumba juures – Karilaid ja Sukles. Mis heast tavast te ullikesed räägite.

kodanik
10 aastat tagasi

sellega nõus, et mugavalt ei pea end keegi tundma:)

kodanikule
10 aastat tagasi

Vaata ennast, oled vast suurem vinguja. Mina ootaks, et kõik volinikud võtaksid ikka aeg-ajalt sõna ja avaldaksid oma arvamust, mitte tukuks ja soojendaks ainult volikogu tooli. Koalitsioon ei pea end ka mugavalt tunda.

kodanik
10 aastat tagasi

miks see merle koguaeg vingub… kui maavalitsuses oleks asjad jonksus, siis mõistaks natukenegi