Lääne Elu paberleht 2. novembril

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu hariduselu ja arengut võib hakata juhtima Liina Põld

Haapsalu hariduselu ja arengut koordineerivaks aselinnapeaks võib saada senine TLÜ Haapsalu kolledži arendusjuht Liina Põld.

Mitte ainult raamatukogude tarkvarast

Kas tarkvara uuendamisele kulutatud raha on alati õigustatud? Miks ei ole riigiasutustel ja omavalitsustel ühtset tarkvara, küsib Vormsi vallavalitsuse liige Valvi Sarapuu.

Lääne–Nigula volikogu esimeheks sai Andres Kampmann

Neljapäeval kogunenud Lääne–Nigula valla esimene volikogu möödus rõõmsas ja heatahtlikkus meeleolus ning üksmeelselt valiti volikogu esimeheks Andres Kampmann. Valimisiliidu Tasakaal nimekirjas volikokku pääsenud Kampmanni esitas volikogu esimehe kandidaadiks nimekirjakaaslane Ülle Erman ja kandidaadi poolt andsid hääle kõik 15 kohal olnud volikogu liiget.

Leiumaa sai Hanila volikogu juhiks üle noatera

Volikogu esimehe valimine Hanilas näitas, et vallavanema Arno Peksari valimisliidul polegi volikogus nii suurt toetust kui valimistulemuste järgi võiks arvata.

Lihula volikogu valis esimeheks Jaak Kastepõllu

Lihula vastne vallavolikogu valis esimeheks sotsiaaldemokraatide nimekirjas kandideerinud Jaak Kastepõllu. Valimistel 105 häält kogunud Kastepõllu poolt hääletas kaheksa volinikku. Vastu oli neli. Üks volinik jäi erapooletuks.

Ivo Sarapuu jätkab Vormsi volikogu juhina

Vormsi vallavolikogu valis eile üksmeelselt juhiks valimisliidu Ka Talvel Vormsil esinumbri Ivo Sarapuu.

Sügis oli tulekahjurohke

Suve lõpp ja sügise algus olid Läänemaal tavapärasest tulekahjurohkemad — kahe kuu jooksul hävis tules neli hoonet, oli ka väiksemaid põlenguid.

Martna vallavolikogu juhib Hardi Rehkalt

Martna vallavolikogu otsustas teisipäeval, et volikogu juhina jätkab senine esimees Hardi Rehkalt.

Haapsalu kohtumajas peeti esimene piiriülene videoistung

Neljapäeval oli Haapsalu kohtumajal esimene rahvusvaheline videoistung, kui Vantaa I astme kohus kuulas üle Haapsalu kohtumajas viibivat tunnistajat.

Mida rohkem investeerida, seda kauem maja kestab

Kortermajade kategoorias sai tänavu presidendiauhinna maja Haapsalus Metsa 71. Ene Pajula on intervjueerinud korteriühistu esimeest Tiit Koppelit, kes ütles, et suhtub Metsa 71 kinnistusse kui oma kodusse.

Lääne malev mälestas okupantide mõrvatud ja paguluses surnud pealikke

Eile avati Haapsalu toomkiriku ristimiskabelis Mälestustahvel Kaitseliidu Lääne Maleva pealikele aastail 1918–1940. Kes need mehed olid?

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments