Koolispordi Läänemaa meister jalgpallis on ühisgümnaasium

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa koolispordi liidu meistrivõistlustel 10.–12. klasside poiste jalgpallis osales viis kooli seitsme võistkonnaga. Kahe võistkonnaga tulid välja Läänemaa ühisgümnaasium ja Haapsalu kutsehariduskeskus.

Haapsalu staadionil peetud turniiri alustati kahes alagrupis, mille parimad pääsesid edasi play-off’i kohamängudele.

Ühes poolfinaalis sattusid vastamisi kaks kutsekooli võistkonda. Võitis esimene võistkond tulemusega 4:1. Teises poolfinaalis kohtusid Läänemaa ühisgümnaasium ja Noarootsi. Võitis ühisgümnaasium tulemusega 5:1.

Nii kohtusid mängus esikohale kaks Haapsalu kooli. Eeldatavalt oli tugevam kutsehariduskeskuse esindus, mängu käik andis paraku teistsuguse tulemuse.

Koolispordi Läänemaa meistriks tuli Läänemaa ühisgümnaasium (õpetaja Aavo Tomingas), võites mängu tulemusega 4:1. Teise koha sai Haapsalu kutsehariduskeskus (õp. Mehis Ehanurm). Pronksmedalit otsustanud mängus võitis Noarootsi (õp. Silver Schönberg) 2:1 tulemusega kutsehariduskeskuse II võistkonda.

Võitjaks tulnud Läänemaa ühisgümnaasiumi eest mängisid Hendrik Siht, Ergo Ollema, Rando Rink, Jürgen Leega, Rivo Reinsalu, Kristopher Aljaste, Bruno Põldäär, Martin Salf, Kaarel Koel.

Mati Seppi

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments