Perakülas põles saun, Uuemõisas töökoja välissein

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

25. augustil kell 22.09 anti päästjatele teada, et Nõva vallas Peraküla külas põleb saun kõrge leegiga. Päästjad selgitasid välja, et tulekahju oli sauna leiliruumi lae ja katuse vahel, tulekahju tagajärjel hävis 70 ruutmeetrit plekk-katust ning kümmekond ruutmeetrit vahelage, saun sai tugevaid veekahjustusi.

25. augustil kell 18.31 kutsuti päästjad Uuemõisa Tehnika põiku, kus põles autotöökoja välissein. Enne päästjate saabumist olid kohalolnud inimesed kustutanud tulekahju survepesuriga. Päästjad avasid mõned ruutmeetrid välisseina ja kustutasid tulekahju. Arvatavalt sai põleng alguse välisseina ääres asunud ja põlema süttinud prügikastist.

23. augustil kell 19.33 said päästjad teate, et Uuemõisas Neeme tänaval tuleb hoonest suitsu. Päästjad selgitasid välja, et süttinud oli maasoojuspump, mille päästjad kustutasid pulberkustutiga. Hoones olnud inimesed evakueeriti ja viga keegi ei saanud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments