0

Läänlane kerkis motokrossi meistrivõistluste liidriks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Türil sõidetud Eesti meistrivõistluste etapil motokrossis sai Lääne motoklubi sõitja Kert Pääbo MX2 juunior klassis kolmanda koha.

Noormees ei jäänud tulemusega sugugi rahule. „Kvalifikatsioonis oli küll kiireim aeg, aga kummaski sõidus ei õnnestunud start kõige paremini ja käed läksid „täis”,” kommenteeris ta. „Kolmas koht ei vastanud ootustele.”

Meistrivõistluste üldarvestuses kerkis Kert Pääbo enne viimast etappi liidriks.

Seenioride klassis olid võistlustules Reio Engman ja Argo Laherand. Engman pidi taas mõlemas sõidus tunnistama Heigo Laureni paremust. Samal kohal on läänlane ka meistrivõistluste üldarvestuses. Argo Laherand lõpetas Türi võistluse 11. kohaga.

MX 2 klassis kihutas Norman Madiberg end seitsmendaks. Mini MX–Hobby klassis oli Maarek Kõre kuues. Eesti meistrid selguvad 14. septembril Kosel.

Hannes Prikk

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz