Jaht päästeti madalikult, Uuglas põles pinnas, Vormsilt leiti mürsk

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Laupäeval, 27. juulil kella 19.40 ajal sai politsei teate, et teel Virtsu sadamast Dirhami sadamasse on madalikul jaht. Sündmuskohale suundus piirivalvekaater, mis alustas kella 20.10 paiku jahi vabastamist madalikult. Kell 20.35 päästeti alus madalikult lahti. Pardal viibis kaks reisijat.

Reedel, 26. juulil kell 15.43 põles Oru vallas Uugla külas metsaalune pinnas 35 ruutmeetri ulatuses.

Reedel, 26. juulil kell 9.09 teatati häirekeskusele, et Vormsil, Vörby külas on maja ümbrust koristades leitud mürsk. Demineerijad leidsid sündmuskohalt Saksa päritolu 8,8cm mürsu ilma sütikuta ja toast aknalaualt Saksa päissütiku Zt.Z. S/30. Leiud võeti kaasa ja hävitati lähedal olevas hävituskohas.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments