Valge Daami vehklemisturniiri võitsid Kuusk ja Novosjolov

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Valge Daami rahvusvahelisel epeeturniiril Haapsalus võidutsesid Kristina Kuusk (En Garde) ja Nikolai Novosjolov (Le Glaive), teatab vehklemisliit.

Lossipargis peetud poolfinaalidesse jõudsid naistest ainult Haapsalu vehklemisklubi En Garde vehklejad. Finaalis alistas Kuusk torgetega 15:9 Katrina Lehise. Kolmanda koha said Elena Koit ja Nelli Paju. Poolfinaalides oli Kuusk 15:5 parem Koitist ja Lehis Pajust 15:12.

Meeste turniiri finaalis alistas Novosjolov 15:9 noore haapsallase Peeter Turnau (En Garde). Kolmanda kohad teenisid Jüri Salm (Tallinna Mõõk) ja Roman Dragunov (Kaitsejõudude SK). Poolfinaalis oli Novosjolov võitnud lisaajal 14:13 Salmi, Turnau oli 15:13 parem Dragunovist. Veerandfinaalis oli Novosjolov võitnud tasavägises kohtumises koondisekaaslast, samuti Haapsalust pärit Sten Priinitsat otsustava torkega 12:11.

Finaalide vaheajal pidasid omavahelise vehklemisduelli Lääne maavanem Innar Mäesalu ja Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Kohtumine oli mõlemapoolsete võimalustega, võitis Mäesalu 15:13, kes suutis välja tulla 10:13 kaotusseisust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments