Juhtkiri: Teine õnnestumine

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Mullu aasta turismiteo auhinna saanud, nii Lääne Elus kui ka rahvasuus palju kiidetud joogafestival tõestas teisel toimumisaastal, et kõik kiitused on olnud asja eest.

Jälle tõi festival linna tuhatkond külalist, kes kasutasid agaralt siinseid poode, majutusasutusi ja muid teenuseid, kuid põhjustamata peavalu politseile ja jätmata endast maha pudelitki prügi. Rääkimata sellest, kui palju toob linnale sisse kultuurikeskuse, piiskopilinnuse, kahe koolimaja ja spordihoone väljarentimine. See on raha, mida saab Haapsalu linn kasutada näiteks mõne kohalike vandaalide lõhutud bussipaviljoni järjekordseks parandamiseks.

Ehk näeb tänavu pahategude rohkuse ja valju ööeluga avalikkusele silma jäänud Haapsalut tänu joogafestivalile nüüd üleriigilises meedias hetkeks ka heast küljest. Pisut rahumeelset venitamist ja mediteerimist tuleks aga kasuks ka kohalikele endile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments