Haapsalu VIII triatlonile tuleb rekordarv osalejaid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Pühapäeval kell 12 antakse Väikese viigi kaldalt start lastevõistlusele. Kell 13 kõlab stardipauk järjekorras juba kaheksanda triatloni põhivõistlusele, kus osalejad ujuvad 350 meetrit, sõidavad rattaga 20 kilomeetrit ja jooksevad neli kilomeetrit ehk kaks ringi ümber viigi.

Triatloni üks korraldajaid Jaan Saviir ütles, et korralduslik pool sujub tavapäraselt ja rajad on samasugused kui eelmistel võistlustel.

„Polegi väga võimalik muuta, sest rannad on pikalt madalad ja viik ongi ainus koht, kus saab kohe ujuma hakata, mitte ei pea enne vette jooksma,” selgitas ta.

Võistlusele eelregistreeruda saab reedeni, kuid kel osalusmõte hiljem pähe kargab, saab end kirja panna stardini.

Eelregistreerunuid oli teisipäevaks juba rekordilised 48, tõenäoliselt arv kasvab.

Saviir rääkis, et eelmiste aastate võitjaid veel nimekirjas ei ole, aga ajalugu on näidanud, et võitjad registreeruvad viimasel minutil.

Ta lisas, et mõned on end kirja pannud terve perega. „See ongi selline mõnus pereüritus, kõigile jõukohane,“ lausus Saviir.

Pealtvaatajaile parimaks kohaks nimetas ta Väikese viigi kaldaid, sest seal saab ülevaate kogu võistlusest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Taavi
10 aastat tagasi

Tulge kõik triatlonile. Teine ring jooksu ümber Viigi annab taas toredaid mõtteid, nagu näiteks: miks ma seda teen, k…t küll !