Auto kujutis kaob tuletõrjemaja seinalt

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Auto kujutis endise tuletõrjemaja seinal kaob lähiajal linnapildist. Täna tegelesid töömehed seina parandamisega maja seest. Foto: Riina Tobias
Auto kujutis endise tuletõrjemaja seinal kaob lähiajal linnapildist. Täna tegelesid töömehed seina parandamisega maja seest. Foto: Riina Tobias

Pühapäeval hakati Haapsalus Karja tänaval parandama endise tuletõrjemaja seina, mis sai kannatada mai algul toimunud liiklusõnnetuses.

Rakser Sport OÜ ja Karja 20 hoone omanik Ragner Toffer seina parandustööde lõpuaega öelda ei osanud.

„Pühapäeval alanud tööde käigus selgus, et töö ulatus on oodatust suurem, seega ei oska hetkel täpsemat aega veel öelda,“ lausus Toffer.

Samuti ei ole teada tööde täpne maksumus, kuna parandustööde käigus võib Tofferi sõnul palju muutuda.

„Lähipäevil võib juhtuda, et ka osa kõnniteest pannakse kinni, kui ehitustööd hoonest välja jõuavad,“ lisas Toffer.

Hoone oli kindlustatud, kuid kuna tegu oli liiklusest tingitud kahjuga, tegeleb Rakser Sport OÜ omaniku sõnul selle korvamisega liikluskindlustus.

Hoone seina parandamisega tegeleb mitu ehitusettevõtet.

Mai algul sõitis Karja tänaval juhtunud liiklusõnnetuses auto vastu liiklusmärki ja paiskus seejärel vastu hoone seina, jättes valgele seinale selgelt äratuntava autojälje.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sein
10 aastat tagasi

Hoone seina lömastas üks, aga “Hoone seina parandamisega tegeleb mitu ehitusettevõtet”. On tase.

kahju
10 aastat tagasi

suht maitsekas kujutis oli 🙂

samuti
10 aastat tagasi
Reply to  kahju

täiesti omapärane jah 🙂 võiks taastades selle kujutise kuidagi säilitada mingil kunstipärasel kombel, oleks lausa vaatamisväärsus kohe 😛

Gen.
10 aastat tagasi

Uskumatu vedamine,et ohvreid polnud. Tol päeval tööl olnud patrull pani tuima ja sõitis roolijotade autost 15 minutit peale hoiatust külma kõhuga mööda. Kuigi oli mitu korda teatatud auto number ja asukoht….