Ridala kiriku juures bussipeatusest varastati istepink

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Foto: Katrin Pärnpuu
Foto: Katrin Pärnpuu

Täna hommikul varastati Ridala bussipeatusse hiljaaegu paigaldatud palkidest istepink.

„Õhtul oli pink alles, hommikuks oli läinud,” ütles Liiva küla elanike nimel toimetusse helistanud ja nördimust avaldanud Juta Kaldoja.

Kahtluse all on valge kaubik, sest sellist autot nähti kolmapäeva hommikul peatuses.

„Suure vaeva ja valuga need pingid saime, ja nüüd on üks läinud,” ütles Kaldoja.

Liiva küla rahvas palus valda ja maanteeametit, et Ridala kiriku juurde bussipeatusse pandaks kummalegi poole teed istepingid. Mõne nädala eest need lõpuks pandi.

Ridala bussipeatuse piirkonda jääb kaks surnuaeda, aga inimestel ei ole bussi oodates kuskil istuda, selgitas Kaldoja, misk oli pinke vaja.

„Ridala vald lubas isegi paviljoni teha, aga ei tea, kas teeb,” kahtles Kaldoja.

„Natukenegi võiks vargal häbitunnet olla,” ütles Kaldoja. Ta lubas politseile avalduse teha ja lootis, et ehk keegi on veel midagi näinud. Pingid olid omamoodi ja neid ei tohiks kodudes sadade kaupa olla.

„Olime väga õnnelikud, kui need pingid saime,” ütles Kaldoja ja meenutas, et pingid said kolm päeva paigas olla, kui keegi oli ühe eemale rohu sisse lükanud.

„Meeletult raske oli, seda jalgrattaga ära ei vii,” ütles mitmekesi pingi tagasi teepervele vinnanud Kaldoja. Ka nüüd käis külarahvas ümbruskonna läbi, aga ei leidnud pinki.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments