Haapsallu armunud portugallanna avab fotonäituse

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Ines Margato
Foto: Ines Margato

Reedel, 5. juulil kell 16 avab Haapsalu raamatukogu kojulaenutusosakonnas oma fotonäituse kevadest saadik Läänemaal vabatahtliku tööd teinud portugallanna Ines Margato.

“Ma olen pärit Portugalist, kuigi viimased 6 aastat elasin Inglismaal, Exeteris. Praegu olen otsustanud 6 kuud Ida-Euroopas jalgrattaga ringi sõita,” kirjutab Ines Margato sissejuhatuseks oma fotonäitusele “Jalgrattaga Eestis reisides”.

“Peale kuu aega jalgratta seljas olemist ning rongide ja bussidega seiklemist saabusin ma neljapäeval, 11. aprillil 2013 Tallinnasse. Seejärel, 4 päeva hiljem jõudsin ma Haapsalusse… kohta, millesse ma armusin. Kohta, kus ma tunnen end kui kodus.

Siiani olen ma teinud vabatahtlikku noorsootööd Haapsalu noorte huvikeskuses ja permakultuuri projekte Altmõisas ja Lõuna-Eestis asuvas Sänna kultuurimõisas.

Minu Eesti-reis on kujunenud eriliseks ja tähendusrikkamaks, kui ma eales oleksin osanud arvata ja selle eest olen ma väga tänulik.

Need fotod peegeldavad seikasid minu reisist, kuigi ennekõike sümboliseerivad need minu kirge jalgrattasõidu vastu. Lisaks, olles lummatud loodusest, pakub mulle suurt naudingut, kui saan jäädvustada laia taevalaotust, põldude rahulikkust ja hoonete ning inimeste ajalugu.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments