Seasaarel hävitati rannast leitud mürsk

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

29. juunil käisid Lääne-Eesti pommigrupi demineerijad Vormsi vallas Seasaarel, kus inimene oli leidnud mererannas jalutades lõhkekeha ja teatanud sellest häirekeskusele, teatas Lääne-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Evelin Trink.

Demineerijad selgitasid välja, et madala veetaseme tõttu oli mererannast leitud Saksa päritolu 88-millimeetrine mürsk, millel puudus sütik.

Kuna saar on asustamata ja sobis lõhkekeha hävitamiseks, siis hävitati leid sündmuskohal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments