Arvo Tarmula fotosid näeb Hermannuse Majas

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Reedest saab Haapsalus Hermannuse Majas vaadata Arvo Tarmula 12 A2 formaadis fotot seeriast “Õhtu Põõsaspea neemel”.

Tegemist on tunamullu suvel ühel õhtul eksprompt pildistatud fotodega, millega Tarmula võitis mullu Eesti fotograafide kokkutulekul kolmanda koha. Tarmula sõnul hindas žürii liige Gustav German tema seerias tuntavat vana kooli hõngu: fotod on stiilsed ja väljapeetud, moodustavad terviku.

Põõsaspea neem on Lääne Elu fotograafi Arvo Tarmula üks lemmikkohti.

“Fotod annavad interjöörile ilmet – ei ole lihtsalt tühjad seinad,” sõnas Tarmula väljapaneku kohta Hermannuse Majas. Enne olid söögikoha seintel väikeseformaadilised fotod vanast Haapsalust.

“Õhtu Põõsaspea neemel” oli mullu septembris üleval ka Matsalu loodusfilmide festivali ajal Lihulas. Aasta algusest praeguseni oli näitus üleval Tallinnas Harjumaa omavalitsuste liidu majas, samas oli Tarmulalt ka näitus “Laikmaa neli aastaaega”.

Viimaseid päevi saab Haapsalus Rannarootsi muuseumi õuel vaadata Tarmula fotonäitust “Päev Ruhnus”. 19. juunil panevad Rannarootsi muuseumi töötajad fotod üles Ruhnus Korsi talu pikkmaja seintele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments