Haapsalu tennisekool õnnitles 3. lennu õpilasi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

2013. aastal Haapsalu tennisekooli lõpetanud kolme lennu õpilased koos treener Vello Kuhi ja linnapea Urmas Suklesega. Foto: Arvo Tarmula
Tennisekooli kolme lennu lõpetajad. Esimeses reas: Ken Rakki, Silvia Ladva, Mari Mahoni, treener Vello Kuhi, tema ees aktusel klaveril esinenud Kaarel Villem Vennola; treener Marek Turu, Kairi Aavere, Kristel Källe, linnapea Urmas Sukles. Tagumises reas: Britta Olesk, Kristi Hiie, Igor Nudelman. Pildilt puudub Markus Raudkivi. Foto: Arvo Tarmula

Neljapäeva pärastlõunal lõpetas Haapsalu tennisekooli 3. lend. Kooli ajaloos esimene aktus peeti kuursaalis, tunnistuse said ka esimese ja teise lennu õpilased.

Tennisekooli juht ja treener Vello Kuhi ütles, et kuna kool on alles kujunemisjärgus, ei ole kahel eelmisel aastal aktust tehtud, nii said eile lõpudiplomi ka paar aastat vanemad õpilased. “Me ei koolita tippe, tahame “toota” toredaid inimesi,” ütles Kuhi Lääne Elule. Kuhi lisas, et tal on hea meel, et lisaks gümnaasiumiharidusele saavad noored ka tennisehariduse.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles õnnitles lõpetajaid ning ütles, et tal on hea meel olla nende seltskonnas. Eelmisel aastal lõpetanud ja nüüd tunnistuse saanud Mari Mahoni on ühtlasi ka Suklese treener.

Sukles lisas, et nii nagu klaverimänguoskus, käib ka tennis kogu elu inimesega kaasas.

Haapsalu tennisekool avati 2010. aastal, sel aastal õppis koolis 90 õpilast – nii lapsi, noori kui ka täiskasvanuid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments