Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 raske tervisekahjustus, 1 röövimine, 42 varavastast kuritegu, neist 38 vargust (7 eluruumidest, 5 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine.

Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 11 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 4 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 333 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 8 välismaalast, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 3 piirirežiimi rikkumist.


LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
Ajavahemikul 4.–5. juuni varastati Lihulas Valuste teel ettevõtte sõidukitest kütust. Kahju on selgitamisel.

Järvamaa

Vargus
Ajavahemikul 4.–5. juuni varastati Türi vallas Lokuta külas majast erinevaid tööriistu. Kahju on 278 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
5. juunil kella 1 ja 1.20 vahel löödi Pärnus Nikolai tänaval toitlustusasutuses 19-aastast neiut.

Vargused
5. juunil kella 12 ja 19.20 tungiti Vändra vallas Vaki külas tallu ja varastati ehteid. Kahju on 184 eurot.

Ajavahemikul 3.–4. juuni varastati Tõstamaa vallas Tõstamaa alevikus Nooruse tänaval jalgrattahoidjast jalgratas. Kahju on 170 eurot.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Raske tervisekahjustuse tekitamine
5. juunil kella 22.15 ajal teatati politseile, et Pae tänaval tungiti tüli käigus kallale 45-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 39-aastane mees.

Kehalised väärkohtlemised
5. juunil kella 16.20 ajal teatati politseile, et Pae tänaval tungiti tüli käigus kallale 57-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 47-aastane mees.

5. juulil kella 20 paiku teatati politseile, et Kivila tänava korteris tungiti kallale 73-aastasele naisele.

Vargus
Ööl vastu 5. juunit varastati Mõtuse tänaval seisnud autolt neli ratast. Kahju kokku 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
5. juuli kella 21 ajal teatati politseile, et Viimsi vallas Pärnamäe küla majas tungiti kallale 44-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 20-aastane mees.


LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus
6. juunil kell 2.51 teatas turvafirma sissemurdmisest kauplusesse Põlvas Võru tänaval. Esialgsetel andmetel varastati kolm Husqvarna mootorsaagi. Esialgne kahju on 1753 eurot.

Tartumaa

Vargused
Ajavahemikul 26. mai kuni 2. juuni varastati Puhja vallas Rämsi külas ehitusjärgus olevast elamust elektriline kettsaag Makita, Metabo ketaslõikur, akutrell ja taldlihvija, ketassaag Bosch ja tikksaag Makita. Kahju on 530 eurot.

5. juunil ajavahemikul kella 12.30–13 varastati Tartus Riia tänava lukustatud trepikojast pruuni värvi lukustamata trikiratas BMX. Kahju on 439 eurot.

4. juunil ajavahemikul kell 9–10 varastati Tartus Näituse tänaval sõidukist Audi rahakott koos 105 euro ja dokumentidega.

Ajavahemikul 31. mai kuni 4. juuni varastati Tartus Väike-Kaare tänaval esimese korruse fuajeest hõbehalli värvi lukustatud maastikujalgratas Minerva. Kahju on 100 eurot.

Viljandimaa

Vargus
6. juunil kell 5.56 teatati sissemurdmisest Cargo pakihoiu ruumi Viljandi bussijaamas. Ruumis asunud seif oli lahti murtud ning esialgsetel andmetel varastati seal olnud 900 eurot. Osa ruumis olnud pakke on puruks rebitud.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
20. mail avastati, et Vihula külas asuvas talus on sees käidud ja varastatud autoklaav, keevitustrafo ning viis rulli aiavõrku. Kahju kokku on 750 eurot.

Ajavahemikul 4.–5. juuni varastati Laekvere vallas Rohu külas talu hoovist muruniiduk, jalgratas ja rull elektrikarjuse traati. Kahju on 360 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 28.–29. mai varastati Vaivara vallas Sirgala alevikus suvila maa-alalt metallipaake. Kahju on 280 eurot.

Ajavahemikul 4.–5. juuni varastati Narvas Vestervalli tänaval motoroller maksumusega 350 eurot.

Ajavahemikul 3.–5. juuni varastati Narvas Paemurru tänaval eramaja hoovist trimmer ja teisi esemeid. Kahju on 141 eurot.

Sissetung
Ajavahemikul 2.–5. juuni tungiti Kohtla-Järvel Niidu tänaval garaaži ja lõhuti sõiduautol Audi parempoolne esiklaas. Midagi ära ei varastatud. Kahju on 150 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
computer enclosure
10 aastat tagasi

Thanks a lot for the blog.Really thank you!

universal life insurance
10 aastat tagasi

Fantastic blog post.Really looking forward to read more. Keep writing.

online business
10 aastat tagasi

I think this is a real great blog article.Much thanks again. Cool.