Kanepi kohtub täna veerandfinaalis Lepchenkoga

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kaia Kanepil õnnestus eile Brüsselis WTA tenniseturniiril võita mõlemad kohtumised ja jõuda veerandfinaali.

Hommikul alistas haapsallanna Dominika Cibulkova ja õhtul Jana Cepelova.

Kaia kirjutab oma kodulehel: “Raske päev oli täna. Nii vara hommikul ei ole mul küll varem võistlusmänge olnud. Mingit võistluse tunnet ei olnud hommikul.

Kui Cibulkovaga mängima hakkasin, siis sain aga kohe alguses ennast käima. Mäng oli tasavägine ja keeruline. Ma mängisin agressiivselt ja enamasti läks hästi, mäng töötas. Mängu lõpp oli väga pingeline, mul oli rohkem õnne, mängisin agressiivselt ja võitsin.

Cepelovaga mängisin esimese setis hästi, suutsin keskenduda. Teises setis olin juba päris väsinud ja keskenduda oli keerulisem. Üritasin ennast punkti ajaks värskena hoida ja õnnestus kokkuvõttes mäng suht OK. Päris keeruline on kahte mängu päevas mängida ja ka suhteliselt väikese vahega.”

Kaia kohtub täna Varvara Lepchenkoga (USA, WTA 29.), mäng on plaanitud peaväljakule viienda mänguna. Mängud algavad 10:30 kohaliku aja järgi / 11:30 Eesti aja järgi.

Vihma tõttu võivad mängud toimuda sees liivaväljakutel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments