Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 105 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 45 varavastast kuritegu, neist 41 vargust (4 eluruumidest, 2 sõidukitest), 1 sõidukivargust või omavolilist kasutamist.

Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 11 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 372 väärtegu.

Möödunud nädala jooksul registreeriti 6 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 24 välismaalast, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 1 piirirežiimi rikkumine.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused
Ajavahemikul 13.–15. mai varastati Pärnus Kaevu tänaval maja hoovist aiatoolid. Kahju on 150 eurot.

Ajavahemikul 5.–19. mai varastati Pärnus Suur-Jõe tänaval majutusasutuse territooriumilt paat. Kahju on 800 eurot.

Ajavahemikul 17.–18. mai varastati Saarde vallas Tihemetsas Punapargi teel abihoonest gaasikeevitus. Kahju on selgitamisel.

Järvamaa

Vargus
Ajavahemikul 19.–20. mai tungiti Paides Ristiku tänaval sõidukisse ja varastati automakk, taskunuga ning autodokumendid. Kahju on 290 eurot.

Omastamine
16. mail kella 8 ja 15 vahel omastati Paides Aiavilja tänaval asutuse garderoobis mobiiltelefon. Kahju on 110 eurot.

Raplamaa

Vargused
17. mail kella 20 paiku varastati Kehtna alevis Lasteaia tänaval mobiiltelefon. Kahju on 159 eurot.

Ajavahemikul 19.–20. mai varastati Kohila vallas Masti külas abihoonest erinevaid esemeid. Kahju on 7078 eurot.

Saaremaa

Vargus
Ajavahemikul 5.–13. mai varastati Kärla vallas Kulli külas abihoonest kaks muruniidukit. Kahju on 400 eurot.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
20. mail kella 7.10 ajal teatati politseile, et Paekaare tänava korteris tungiti kallale 32-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 34-aastane mees.

20. mail kella 21.30 ajal teatati politseile, et Harju tänaval tungiti kallale 34-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 21-aastane mees.

Vargus
Ööl vastu 20. maid varastati Nõmme teel seisnud autolt esituled. Kahju kokku umbes 5000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
20. mail kella 9.20 paiku teatati politseile, et Viimsi vallas Haabneeme aleviku korteris tungiti kallale 34-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 27-aastane mees.

Vargus
20. mail avastati, et Nissi vallas Riisiperes varastati ehitusobjektilt elektrilisi tööriistu ja klaasvilla. Esialgne kahjusumma 2430 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 19. mail viskas tuttav naine Jõgeva alevikus Pilli tänaval jõe ääres teist kiviga näkku, põhjustades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustuse.

Põlvamaa

Vargus
20. aprillil teatati, et aprillikuust alates on Põlva vallas Valgesoo külas raiutud ebaseaduslikult ja varastatud 8,9 tihumeetrit puid. Kahju on 337 eurot.

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised
Politseile laekus teade, et 19. mail lõi tuttav mees Ülenurme vallas Soinaste küla ühes majas teist näkku, põhjustades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Kiirabi toimetas kannatanu traumapunkti tervisekontrolli.

Politseile laekus teade, et 18. mail pigistas tuttav mees Tartus Kastani tänava maja koridoris teist, tekitades kannatanule füüsilist valu.

Vargused
Ajavahemikul märts kuni 19. mai murti Tartu vallas Kükita külas sisse talumajja ja varastati 200 m elektrikaablit. Kahju on 767 eurot.

Ajavahemikul 14.–17. mai murti Vara vallas Koose külas sisse talumajja ja varastati televiisor Provision koos seinakinnitusega, digiboks ja mikrolaineahi Whirpool. Kahju on 478 eurot.

Ööl vastu 16. maid murti Ülenurme vallas Reola külas sisse tanklasse ja varastati 270 pakki sigarette. Kahju on 804 eurot.

Ajavahemikul 18.–20. mai murti Tartus Kesk tänaval sisse garaažiboksi ja varastati musta värvi jalgratas Kelly. Kahju on 250 eurot.

Viljandimaa

Vargus
Ajavahemikul 17.–20. mai murti Paistu vallas Intsu külas sisse aiamajja ja varastati murutrimmer Husqvarna. Kahju on 250 eurot.

Võrumaa

Vargus
Ajavahemikul 18.–20. mai murti Lasva vallas Sookülas sisse töökotta ja varastati valget värvi kaubik Chevrolet Express Läti registrinumbriga BO 96. Teisest töökojast varastati alus kasepuid.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
16. mail varastati Rakveres Vabaduse tänaval õppeasutuses lukustamata klassist 8-aastase tüdruku mobiiltelefon. Kahju on 120 eurot.

Ajavahemikul 19.–20. mai varastati Vihula vallas Eru külas garaažist mootorsaag. Kahju on 540 eurot.

Ida-Virumaa

Vargus
Ajavahemikul 17.–20. mai varastati Jõhvi vallas Jõhvi külas osaühingu aiaga piiratud välisterritooriumilt kaks trumlitel kaablirulli. Esialgne kahju on 2700 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments