Õismets ja Vestli tulid juunioride meistriks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Meespaarismängu medalivõitjad: II koht vennad Mihkel ja Mart Pae, võitjad Vestli–Õismets, III koht Lušin–Hiisku. Foto: erakogu
Meespaarismängu medalivõitjad: II koht vennad Mihkel ja Mart Pae, võitjad Vestli–Õismets, III koht Lušin–Hiisku. Foto: erakogu

Pühapäeval Viljandis lõppenud Eesti juunioride lauatennise meistrivõistlustel tegid meeldiva üllatuse Toomas Vestli ja Aaro Õismets paarismängus.

Poolfinaalis alistasid nad esimese asetusega Narva PSK paari Artjom Hiisku koos Eesti noorte esinumbri Aleksandr Lušiniga väga tasavägises ja närvesöövas mängus 3-2.

Finaalis alistasid Vestli ja Õismets aga 3-1 Tartu SS Kalev paari Mihkel Pae – Mart Pae ning tagasid endale kuldmedalid.

Individuaalturniiril tuli mõlemal küll vastu võtta ootamatud kaotused, kuid miinusringi kaudu jõudsid nad mängima pronksmedali peale. Siin sai veenva 3-0 võidu Toomas, Aarole neljas koht.

Nüüd on kõik Eesti tiitlivõistlused peetud ning ootame põnevusega, mida toovad ees seisvad rahvusvahelised võistlused Eestis, Vilniuses, Helsingis, Põhja-Euroopa MV ja eelkõige noorte EM Tšehhis Ostravas.

Heikki Sool

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
õpetaja
11 aastat tagasi

olete superpoisid!!!