Lääne Elu paberleht 5. märtsil

Madiken

madiken@le.ee

Reedel peetud seitsmes Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumi gala oli ajaloo viimane. Foto: Silver Raidla
Reedel peetud seitsmes Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumi gala oli ajaloo viimane. Foto: Silver Raidla

Läänemaa toiduvõrgustik O.T.T alustab aprillis

Poolsada Läänemaa tootjat ühendab jõud, et Läänemaal toodetud toidu– ja muu kaup jõuaks otse ostja kätte, ilma poe vahenduseta.

Lugu saab lugeda siit.

Metsküla naised lugesid Tammsaaret

Matsalu naisselts kogunes läinud nädalal Metsküla raamatukokku Tammsaare loomingut ette lugema.

Kust võtta maksumaksjaid

Haapsalu kodanik ja IRLi liige Aivar Kroon kirjutab Lääne Elu arvamusküljel, et üks võimalus Haapsalusse rohkem maksumaksjaid saada oleks taotleda riigilt eripiirkonna õigus ja vähendada siin kodanike tulumaksu. Teiseks teeb Kroon linnavalitsusele ettepaneku vabastada linnakodanikud majaga piirneva kõnnitee koristamise kohustusest.

Uude riigigümnaasiumisse saab sisse ilma katseteta

Läänemaa ühisgümnaasiumisse kevadel sisseastumiskatseid ei tule, kooli pääseb põhikooli lõputunnistuse hinnete ja vestluse põhjal.

Vestluseta pääsevad kooli need, kelle lõputunnistuse hinnete keskmine, matemaatika lõpuhinne ja kõik eksamihinded on vähemalt 4.

Toomas Vallimäe võib saada Ridala volikogu juhiks

Kui Ridala volikogu esimehe Olev Peetrise umbusaldamine 21. märtsil läbi läheb, võib volikogu uueks juhiks saada Toomas Vallimäe.

Umbusaldamine tõusis päevakorrale, kui Peetris esitas volikogule avalduse, et lahkub IRLi fraktsioonist. Ajendiks sai volikogu äkiline ja põhjendamata loobumine ühinemiskõnelustest.

Uuemõisas avas uksed autoremonditöökoda

Eile tegi Uuemõisas uksed lahti autoremonditöökoda Chevy Club Garage, mille omanikud armastavad üle kõige Ameerika masinaid, kuid remondivad kõiki automarke.

Staarpoiss on Markus Sein ja staartüdruk Ann Lember

Reedel peetud seitsmes Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumi Wiedemanni gala oli ajaloo viimane. Mis peitub selle nime taga? Küsimusele vastab Tiina Brock.

Väike Sonja sai remonditud kodu

„Kodutunde” saate abiga sai Martna vallas Laikülas elav väike Sonja endale uhiuue remonditud ja möbleeritud toa, kodumajas on nüüd sees vesi.

„Väike tüdruk oli väga rõõmus. Saab sel nädalal seitse, nii et see on nagu sünnipäevakingitus,” ütles Sonja vanaema Aili Kurberg.

Palivere põhikoolis toimus Broadway sõu

Neljapäeval toimus Palivere põhikoolis Broadway Show 2013. Õhtut juhtis, muuseas, Charlie Chaplinist ja Marilyn Monroest kokkupandud isik — Charlie Monroe.

Risti põhikooli lapsed võistlesid „Südamelaulu” konkursil

Risti põhikooli õpilane Lydia Rüütel (9) võitis noorte laulukirjutamisvõistlusel „Südamelaul 2013” kuni 12aastaste kategoorias peapreemia.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tulumaksu vähendamine
11 aastat tagasi

sendi võidad ja krooni kaotad

Punnsilm
11 aastat tagasi

Tänada tuleks ilmselt ka KredEx-i kes selle ehituse kinni maksis?