Regionaalminister andis tänukirja Aino Rahulale ja Katrin Naanile

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Regionaalminister Siim Kiisler andis vabariigi aastapäeva eel tänukirja mitmetele maavalitsuste ja siseministeeriumi töötajatele. Lääne maavalitsuse teatel said teiste hulgas tänukirja ning hinnalise kingituse maakonnaarst Aino Rahula ja maatoimingute talituse peaspetsialist Katrin Naan.

Aino Rahula sai tänukirja kauaaegse kohusetundliku töö eest Lääne maakonna tervishoiu korraldamisel. Aino Rahula on maakonna tervishoiu korraldamist juhtinud alates 1979. aastast, toona töötas ta Haapsalu rajooni keskhaigla peaarsti asetäitjana. Läänemaa maakonnaarsti ametikohal töötas Rahula 1994. aastast kuni 31. detsembrini 2012, mil esmatasandi tervishoiu korraldamine anti üle terviseametile ja maakonnaarsti ametikoht koondati.

Katrin Naan sai tänukirja järjepideva, kohusetundliku ja professionaalse töö eest maareformi läbiviimisel Läänemaal. Katrin Naan töötab maavalitsuses aastast 1993. Ta on tegelenud maareformi seaduse alusel maade erastamistoimingute (ostueesõigus, vabad metsad ja põllumaad, juurdeerastamised, riigi reservamaad, kasutusvaldusega koormatud maad) ja hoonestusõiguste seadmiste protsesside eduka käivitamisega ja läbiviimisega Läänemaal. Äramärkimist väärib tema probleemsete olukordade tulemusliku lahendamise oskus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments