0

Lääne maavalitsuses alustas õigusnõunikuna tööd Mihkel Roos

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

20. veebruarist täidab Lääne maavalitsuse õigusnõuniku ülesandeid Mihkel Roos.

Mihkel Roos lõpetas 2011. aastal Tartu ülikooli õigusteaduste magistriõppe, 2005. aastal Tallinna Prantsuse lütseumi. Roos on töötanud Lepituse ja Vahekohtu Sihtasutuses, Aivar Pilve ja Arvo Junti advokaadibüroodes, Tartu maakohtus, teatas Kristi Erkmann maavalitsusest.

Õigusnõuniku peamisteks tööülesanneteks on maavalitsuse juriidiline nõustamine, maavalitsuse kohtus esindamine, kirjade, lepingute ja muude õigusaktide koostamine ja kehtivale õigusele vastavuse tagamine, riigihangete läbiviimise korraldamisel osalemine jms.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz