1

Järgmisel nädalal avatakse kolmas jäätee

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Järgmise nädala keskel võidakse avada jäätee Saaremaa ja Hiiumaa vahel.

Maanteeameti Lääne regiooni direktori Enn Raadiku sõnul vastas eile jää paksus normidele, kirjutab Saarte Hääl. Probleemiks oli vaid poole kilomeetri pikkune rüsijää lõik trassi Saaremaa poolses otsas, kuid sellest üritatakse mööda minna või jääd siledamaks freesida.

Kuivastu ja Virtsu vahel lähema nädala-pooleteise jooksul jääteed avada plaanis ei ole, sest seal on rüsijääd kokku 3,5 kilomeetri ulatuses. Samas ei võimalda jää paksus Suurel väinal rüsijääd freesida.

Eile tehti uuringuid ka Hiiumaa ja mandri vahelisel trassil.

14. jaanuaril avati jäätee Haapsalu ja Noarootsi vahel ning 22. jaanuaril Rohuküla ja Vormsi vahel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tont.
Tont.

E. maakeeles-Saaremaa jäätee avatakse siis,kui Leedo lubab….

wpDiscuz