Kehtnas päästeti põlevast korterist kaks inimest

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Raplamaal Kehtna alevikus Kooli tänaval 5korruselise korterelamu viimase korruse korteris puhkes täna öösel tulekahju. Päästjad tõid põlevast korterist välja vanema meeste- ja naisterahva ning andsid nad üle kiirabile, kes toimetas kannatanud haiglasse.

Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja Kiira Udu sõnul sai häirekeskus põlenguteate täna öösel kell 3:13. Päästjate kohale jõudes olid maja viienda korruse korterist leegid väljas ning suits oli levinud trepikotta ja immitses ka kõrvalolevasse korterisse.

“Päästjatel oli sündmuskohale saabudes info, et põlevas korteris võib olla kaks inimest. Kustutustööde käigus leidsid päästjad teadvuseta mehe ning veel teadvusel oleva naise, kes toimetati põlevast korterist välja ja anti üle kiirabile,” teatas Udu.

Evakueeriti ka naaberkorteri elanikud, kuid pärast nende korteri ülekontrollimist lubati nad tuppa tagasi.

Tulekahju kustutati lõplikult kell 4:51. Põlenud korter sai tugevaid tahma-, tule- ja veekahjustusi. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab menetlus.

Udu sõnul puudus korteris suitsuandur, mis oleks juhtunust varem märku andnud ja aidanud ära hoida suurema kahju. Tulekahju avastasid tähelepanelikud naabrid, kes ka hädaabinumbril helistasid ja abi kutsusid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments