Streigipäevadel jäi ära sadakond vastuvõttu

Madiken

madiken@le.ee

Läänemaa haiglas teisipäeval ja kolmapäeval toimunud tööseisaku tõttu jäi ära sadakond vastuvõttu.

„Päris lõpuni pole veel numbreid kokku löödud,” ütles Läänemaa haigla juhatuse esimees ja peaarst Tõnis Siir.

Siiri sõnul oli haigla polikliinikus näha küll, et inimesi on hõredamalt, aga üldiselt möödusid streigipäevad rahulikult. „Eks see rohkem toetusstreik oligi, millest väljus signaal, et kõik pole päris korras.”

Haigla juhi ja arstina on Tõnis Siir justkui streigi mõlema poole esindaja. „Valdkonda on vahendeid juurde vaja. Kahju, et see info on justkui ära kadunud ja toimub streigis juhtide ja arstide vastandamine. Tegelikult oleme suures osas ühise eesmärgi eest väljas.”

Siiri sõnul on tal nooremaid kolleege, kes on öelnud, et tuleksid küll maakonnahaiglasse tööle, aga ei tea, kui kauaks seda haiglat on — puudub kindlustunne.

„Sellest pole hullu, kui lõpuks on suured tervisekeskused, aga kindlaid poliitilisi otsuseid on vaja teha — mis kuhu jääb,” nentis Siir.

Ühtegi kaebust streigipäevadel ära jäänud vastuvõtu pärast Siiri lauale tänaseks jõudnud ei ole.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Gen.
11 aastat tagasi

Arstiks ei saa lambapea,vaid tark inimene. Ja arstiks ei sünnita,vaid õpitakse.Olen oma perearsti Raagiga väga rahul. Kuigi käin seal väga harva….Arstid ja õpetajad on julged inimesed- vähemalt streigivad ja ütlevad selgelt,mida soovivad. Aga- iga rahvas on oma valitsejaid väärt- ise me nad valisime.Kaasaarvatult ülbikust sotsiaalministri.