0

Kanepi loobus Moskva turniirist

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Valulikuks muutunud kanna tõttu loobub Kaia Kanepi osalemisest Moskva tenniseturniiril, saab lugeda Kanepi koduleheküljelt.

Kaia oma sõnadega: “Olen proovinud täiskoormusega harjutada ning parem kand on endiselt valulik. Kui Sofiasse kvalifitseerun, siis tahan seal ikka mängida. Samas midagi kindlat hetkel ei ole. Ma tahan lihtsalt, et mu jalad oleksid korras. Hetkel teen füüsilist trenni ja saan kandadele laserravi 2 korda päevas. Saab näha, kuidas see mõjub. Nädala lõpus lähen ka ühe Soome arsti juurde oma kandade pilte näitama. Vaatame, mis seal räägitakse. Siis saame siin täpsemalt otsustada, kuidas raviga jätkata.”

Sofia turniir algab 30. oktoobril.

Pärast kannavaluga seotud pausi jõudis Kanepi Seouli turniiril finaali, jäädes 23. septembril alla Caroline Wozniackile. Tokyo turniiril kaotas eestlanna 25. septembril teises ringis Jamie Hamptonile.

29. septembril otsustas Kanepi kannavalu tõttu loobuda China Openist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz