Kanepi loobus Pekingi turniirist

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kaia Kanepi otsustas valu tõttu paremas kannas loobuda Pekingi turniiril osalemisest, edasine võistlusgraafik selgub lähiajal.

Kaia kirjutab oma kodulehel: “Vasak kand on korras aga parem on valulik. Pärast nii pikka vigastuspausi oli koormus kohe väga suur. Ma tean, kui raske on tagasi tulla mängima. Ei oodanud, et esimesel turniiril kohe nii hästi läheb 😉 Mängisin kokku viiel päeval järjest, tavaliselt on mängude vahel rohkem vabu päevi. Nüüd tuleb natuke puhata.

Kandade vigastusest taastumine võib võttagi kauem aega. Ilmselt kannad võivad jäädagi mul nõrgaks kohaks, tuleb olla ettevaatlik ja tegeleda nendega.

Moskva turniir on esialgu ikka plaanis.”

Kanepi pidi täna alustama Pekingis China Openi turniiri ja mängima Tamira Paszekiga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Gen.
11 aastat tagasi

Saa terveks. !! Aga tagelikult on tennis nõme- väljal võiks olla igal mängijal 10 palli .Ja võidab see,kes esimeseks oma pallid teisele poolele saab. Ka elus on nii,et kes oma kahte palli püüab mitmesse auku ajada,võib tripperi saada.