0

Loomakaitsja: Hüljatud kassi toitmisest ei piisa

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti loomakaitse seltsi juhatuse liige Tania Seilart paneb Maalehes kaastundlikele inimestele südamele, et kodutute kasside toitmisest ei piisa, nad tuleks ka steriliseerida-kastreerida – vastasel juhul jääbki nõiaring korduma ning loomad paljunevad endiselt piiramatult.

Ka tuletab loomakaitsja meelde, et omavalitsus on seaduse järgi kohustatud hulkuvad loomad kinni püüdma ja nende eest hoolt kandma. “1–2 kassi varjupaika toimetamine on tunduvalt lihtsam ja odavam, kui tegeleda hiljem probleemidega, mida tekitab mitmekümnepealine kassikoloonia,” ütleb Seilart.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz